måndag 2 mars 2009

Lyckad träff med webbredaktörena

I fredags träffade jag, Ulrika Edlund och Karin Karlsson från verksamhetsstöd Kommunikation 50 webbredaktörer från hela SLSO:s verksamhet. Det blev intressanta frågor och diskussioner när jag presenterade projektet som ska ge oss nya Insidan. Många av frågorna handlar om det som inte är så bra idag och som vi räknar med att rätta till i det nya intränätet: sökfunktionen, dokumenthantering, publiceringsverktyget bland annat. Men också hur den gamla informationen ska flyttas över i det nya systemet. Exakt hur vi kommer att lösa alla förväntningar och önskemål vet vi inte riktigt ännu eftersom det saknas några viktiga förutsättningar men det är viktigt att lösa det för att projektet ska bli trovärdigt.
Karin, som ska arbeta med utveckla nätverket av redaktörer, lockade fram mera diskussioner i mindre grupper. I morgon ska vi sammanställa dem och jag återkommer senare i veckan med vad som kom ut av samtalen.
Mötet i fredags fick oss också att redan nu börja fundera på hur utbildning och överföring av information ska gå till i pilotverksamheterna och så småningom i alla verksamheter. Tre tillfällen i maj är bokade för pilotverksamheterna och sedan fortsätter vi i september och fortsätter hela hösten. Nästa möte för webbredaktörerna är planerad till 8 maj.

1 kommentar:

  1. Tack själv för mötet, det är spännande att få följa processen och förhoppningsvis också kunna påverka!

    SvaraRadera