tisdag 27 oktober 2009

Snart slut på projektet Insidan 3.0

Senaste, och den sista, sprinten är testad och snart rättad. I slutet på veckan ska den installeras i produktionsmiljön. Nästa vecka är det sedan full fart med utbildningar hela veckan.

Samtidigt planerar vi acceptanstester för att kunna godkänna hela leveransen. I mitten på november räknar jag med att kunna leverera det färdiga projektet Insidan 3.0 till Stockholms Läns Sjukvårdsområdes Ledningsgrupp, som också har fungerat som styrgrupp. Det ska bli skönt.

Självklart återstår mycket jobb men då handlar det om att fylla den nya Insidan med innehåll och så snabbt det är möjligt att få användarna att börja använda sina lokala webbplatser. Hela utbildningsplanen där över 300 redaktörer ska utbildas till december går ut på att få dem att fylla på innehållet kopplat till det gemensamma innehållet.

Hela Insidan lämnas därmed över till en förvaltningsorganisation som än så länge finns på papperet men som ännu inte har någon budget eller bemanning. Beslut om förvaltningen hoppas jag tas i november.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar